Doua dintre picturile mele de primavara pot fi admirate la salonul de primavara organizat de AAPB la pavilionul B din Herastrau incepand de maine

O superba femeie goala in lumina verde a padurii pe malul lacului cu nuferi galbeni privind stelele printre frunze pictura

Anul acesta am decis sa celebrez  primavara cu cat mai mult verde, verde crud al naturii tinere in doua imagini pline de tinerete, frumusete si dor de iubire si am dus la pavilionul B din herastrau doua lucrari care se leaga intre ele avand ca nota comuna verdele crud de primavara si nudul feminin, prospetimea si frumusetea naturii primavara si a unei femei tinere, frumoasa ca o primavara.

Lacul sau muza lui Eminescu nud in mijlocul naturii pictura tempera

Vernisajul va avea loc maine la ora 13. Va astept acolo.

Harta parcului Herastrau cu pavilionul expozitional B marcat

Pavilionul B din Herastrau

Despre Desene si picturi de Corina Chirila

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.
Acest articol a fost publicat în Asociatia Artistilor Plastici din Bucuresti, expozitie, Herastrau, pictura, Picturi, salon de primavara și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s