Floarea vietii si a feminitatii, un nou tablou in ulei pe panza

Floarea vietii si a feminitatii pictura ulei pe panza, dimensiuni 50×100

Floarea vietii, detaliu

Acum cateva zile am cumparat o panza mare, de 50×100 cm avand in gand ideea de a realiza un tablou in ulei pe panza pornind de la un desen in pix pe care l-am creat recent

Floarea vietii si a feminitatii, eternul feminin sau Eva ancestrala, desen in pix

Ieri am  luat panza si culorile de ulei si am realizat pictura. Am consumat 3 tuburi de ulei, am pictat cu degetele pentru ca pensulele mele s-au stricat si mi-a trebuit aproape o zi intraga ca sa termin pictura dar a meritat. Prin aceasta pictura am dat viata unei zeite, unui etern feminin, unei Eve ce se inalta spre galaxie dinr-o floare purtand cu ea spirala vietii.

Despre Desene si picturi de Corina Chirila

Ma numesc Corina Chirila si obisnuiesc sa desenez si sa pictez de cand aveam 13-14 ani.Nu am facut niciodata studii de specialitate si am ales un alt drum in viata mea profesionala dar pentru mine pictura va ramane cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber si cel mai frumos mod in care eu imi exprim cele mai profunde trairi. Imi place sa astern pe carton, hartie, panza toate sentimentele mele, toate dorintele si fanteziile mele, toate lucrurile la care aspir dar nu pot sa ajung, toate lucrurile la care pot doar sa visez.
Acest articol a fost publicat în floare, floarea vietii, nud feminin, nuduri, Nuduri, pictura, pictura in ulei pe panza, Picturi și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s